Privacy & Cookies

Tander is verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens, verkregen via deze website of andere kanalen, zoals in onderstaand privacy statement omschreven.

Persoonsgegevens

Tander verwerkt persoonsgegevens die verstrekt worden door het gebruik van onze diensten, het bezoeken van onze website en/of het delen van jouw gegevens met ons. Persoonsgegevens die door Tander verwerkt worden:

  • Naam
  • Zakelijke gegevens (bedrijfsnaam, functie)
  • Contactinformatie (e-mailadres, telefoonnummer)
  • Adresgegevens
  • Locatiegegevens
  • Andere persoonsgegevens die ons verstrekt worden

Wij bewaren deze persoonsgegevens voor zakelijke doeleinden en gebruiken deze om optimale service te bieden.

Gevoelige persoonsgegevens

Wij richten ons niet op het verzamelen van persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Wij richten ons op bezoekers van 16 jaar en ouder. We kunnen echter geen leeftijdscontrole uitvoeren voor websitebezoek. Wij adviseren ouders het internetgedrag van hun kinderen te monitoren. Bent u er van overtuigd dat wij - zonder toestemming - gegevens van een minderjarige hebben verzameld, neem dan contact met ons op via privacy@tander.com.

Met welk doel bewaren wij persoonsgegevens

Tander verzamelt persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Voor het afhandelen van orders
  • Voor het verzenden van nieuwsbrieven en/of catalogi
  • Om contact met je op te kunnen nemen wanneer nodig
  • Voor andere marketing doeleinden

 

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens

Tander bewaart jouw persoonsgegevens voor onbepaalde tijd. Wij bewaren jouw persoonsgegevens zolang het relevant is vanuit een zakelijk oogpunt. Wanneer je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief, bewaren we deze inschrijving tot we een afmelding ontvangen.

Jouw persoonsgegevens en derde partijen

Tander deelt jouw persoonsgegevens met derde partijen voor het verwerken van orders en om te voldoen aan juridische verplichtingen. De derde partijen dienen hetzelfde niveau van veiligheid van persoonsgegevens te garanderen. Wij dragen hiervoor de verantwoordelijkheid tijdens deze processen. Redenen om jouw persoonsgegevens te delen met een derde partij zijn:

  • Extern advies van bijvoorbeeld accountants, juristen of financieel experts;
  • Contact met leveranciers, zakelijke partners en uitvoerders;
  • Marktonderzoek, marketing en PR bureaus die akkoord zijn met het verwerken van deze gegevens volgens ons privacy statement;
  • Marketing- en verkoopsoftware die voldoen aan onze regels voor het verwerken van persoonsgegevens zoals genoemd in ons privacy statement (CRM systeem, advertentieplatform, sociale media)
  • Zoekmachines

 

Veiligheid van persoonsgegevens

Om misbruik, datalekken en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te voorkomen hebben wij adequate maatregelen getroffen. Mocht je er toch van overtuigd zijn dat jouw persoonsgegevens bij ons niet volledig beschermd zijn, of heb je indicaties van misbruik van deze gegevens, neem dan contact met ons op via privacy@tander.com.

Jouw recht om persoonsgegevens in te zien, te veranderen en/of te verwijderen

Je hebt het recht om inzicht te krijgen in jouw persoonsgegevens, om perssonlijke gegevens te wijzigen en om deze gegevens te laten verwijderen. Daarnaast heb je het recht om toestemming tot het verwerken van deze gegevens in te trekken, en tenslotte ook het recht om een klacht in te dienen over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Tander.

Wanneer je inzicht wilt in jouw persoonsgegevens, deze wil wijzigen en/of wilt verwijderen, neem dan contact op via privacy@tander.com. Wij proberen alle verzoeken binnen 4 weken af te handelen.

Voor het intrekken van toestemming tot verwerking van jouw persoonsgegevens kun je contact opnemen via privacy@emm.com en/of je handmatig uitschrijven voor onze nieuwsbrief.

Om een klacht in te dienen over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Tander kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies en vergelijkebare technieken

 

Noodzakelijke cookies en voorkeuren

Noodzakelijke cookies zijn cookies die essentieel zijn voor het functioneren van onze website. Daarnaast gebruiken we cookies voor het bewaren van jouw voorkeuren. Deze cookies bewaren bijvoorbeeld jouw toestemming voor het plaatsen van cookies. Deze cookies garanderen een optimale functionaliteit voor jou als bezoeker.

Analytische cookies

Wij plaatsen cookies om onze website te analyseren. Deze cookies verzamalen - geanonimiseerd - gegevens over jouw website bezoek. Wij gebruiken deze cookies om de prestaties van onze website te optimaliseren.

Marketing cookies

Wij gebruiken marketing cookies voor diverse doeleinden. Sommige van deze cookies zijn noodzakelijk voor het insluiten van content van derde partijen, zoals een Youtube video. Andere marketing cookies kunnen gebruikt worden voor advertentiedoeleinden. In beide gevallen betreft dit cookies die geplaatst worden vanuit derde partijen en voor de verwerking van persoonsgegevens aangaande deze cookies verwijzen we dan ook graag naar het privacy statement van de betreffende partijen.


Tander
Holsteinstraat 16
8028 RT Zwolle
+31 (0)88 182 6337
privacy@tander.com
Kamer van koophandel: 05047024
BTW-nummer: NL009597128B01